Vilken av personerna är du?

Vilken av personerna är du?

Att sitta på kontorshotellet på Strandgatan 30 i Ulricehamn är något som passar en rad olika människor. Oavsett om du har eget företag eller pendlar till grannorten, vi har en plats för dig!

Har du eget företag?
Kanske är du egenföretagare men trött på att sitta ensam och jobba? Kom till oss och bli en del av vår trivsel här på Strandgatan! Fin utsikt och kaffesällskap utlovas, välkommen.

Distansjobbare?
Jobbar du mot ett företag som ligger längre bort än pendlingsavstånd? Då är det perfekt att hyra en kontorsplats hos oss. Arbetskamrater får du på köpet!

Pendlar du till grannorten?
Visst, det går att pendla till Borås eller Jönköping för att jobba, men betänk möjligheten att hyra en kontorsplats i din hemort! Det kan du göra på Strandgatan 30 ett valfritt antal dagar i veckan.

Driver du företag och letar kontorsplats för din anställde?
Kanske har du ett företag lite längre bort och behöver ordna en bra arbetsplats för din anställde? Vi erbjuder kontorsrum eller kontorsplats i öppet kontorslandskap så ofta som det behövs.

Har du ett företag i Ulricehamn och behöver extra kontorsplatser?
Ibland kan det finnas ett tillfälligt behov av extra kontorsplatser. Vi är glada att kunna tillhandahålla plats i kontorslandskap eller kontorsrum på upp till tjugo kvm med stans bästa läge!